Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Veure les impressores del servidor des d'un Linkat autònom  Final

 • Hola!
  Voldria saber com es pot fer perquè un ordinador autònom detecti les impressores instal·lades en un servidor.
  De fet, he aconseguit que les vegi. Vaig a Sistema > Maquinari > Impressió, Server > Connect, escric la IP del servidor i em surt la llista d'impressores. Però cada vegada que tanco la finestra d'impressores i la torno a obrir m'han desaparegut. Com puc fer-ho perquè em surtin només arrencar l'ordinador i les pugui utilitzar des de qualsevol programa?

  Moltes gràcies
  Carles
 • Hola Carles,
  prova de seguir les passes del següent enllaç:
  http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/wikilinkat/index.php/Impressores_de_xarxa

  Em sembla que en comptes de fer "...Server > Connect" hauries de fer servir "... Server > New" per tal d'instal·lar la nova impressora, i després hauràs de triar de les que trobi a la xarxa.

  Que et vagi bé.
  Pere  editat per: peretuset, 04/Febrer/2011 - 15:32
 • Gràcies, Pere, però el que voldria és que els autònoms detectessin i utilitzessin automàticament les impressores que hi ha configurades al servidor (tal com ho fan els clients). Si les instal·lo tal com diu l'enllaç que em deixes, cada cop que hi hagi un canvi d'impressora hauré de reconfigurar tots els autònoms.
 • Hola: pots afegir a l'ordinador les impressores des del Yast => Imprimeix a través de la xarxa => Imprimeix-ho tot a través d'un servidor CUPS remot servidor.intracentre
  Totes les impressores que tinguis al servidor s'actualitzaran immediatament a la resta d'ordinadors de la xarxa.
  Salutacions
  Carlos
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.