Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Yast amb problemes a l'hora d'accedir als repositoris  Final

 • Hola,

  Treballo en una màquina virtualitzada. A l'hora d'obrir la gestió de programari em trobo sempre amb aquest avís:

  No s'ha pogut contactar amb el servidor de configuració; algunes causes possibles són que heu habilitar el gestor de xarxes TCP/IP per a l'ORBit, o teniu blocatges NFS expirats a causa d'una fallada del sistema. Vegeu http://www.gnome.org/projects/gconf/ per a més informació. (Detalls - 1: No s'ha pogut obtenir una connexió a la sessió: Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.)

  Cerco per fòrums i el que s'hi acosta més fa referència a la instal·lació d'ORBit per superar el problema (però he instal·lat l'XFCE i no em cal instal·lar més complements exclusius del GNome, que voldria pràcticament fer desaparèixer de la prova i no puc).

  Tot i que passat l'avís, s'arriba als repositoris i es pot fer actualització de programari, com es pot superar aquest problema?

  Gràcies

  Miquel  editat per: mescarra, 14/Abril/2010 - 06:57
 • Hola Miquel,

  Pot ser que tinguis algun repositori que falli?

  Mira d'obrir el Yast / Software Repositori a veure si també et surt el missatge.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.