Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Problema Clonezilla  Final

 • Hola, tinc un problema amb el Clonezilla. El que em pasa es el següent, tinc un portatil base, que es del que faré una imatge del seu disc dur. Bueno, faig l'imatge del disc dur del portatil marcant les opcions correctes i guardant-la en un disc dur extern i sense cap problema ni cap error. Fins aqui tot be, el problema es quan vull restaura la imatge d'aquest portatil a altres portatils (tots el portatils son iguals, amb les mateixes caracteristiques, el mateix espai al disc dur, etc). El proces de restauració de la imatge finalitza i amb un disc d'utilitats efectivament comprobo que hi ha les mateixes particions amb el mateix espai, el mateix espai ocupat, etc. I el que pasa quan inicio l'ordinador es que em diu: "Error No operating system". En altres paraules, que no hi ha sistema operatiu. He probat marcant i desmarcant diverses opcions a l'hora de la restauració pero sempre igual. Tambe cal afegir que en la imatge del disc dur hi ha Windows i Linkat. No se si a l'hora de la grabació de l'imatge cal marcar una opció especial o no ho se. Quin error em pot pasar? Com puc solucionar-lo? Agraeixo tota ayuda posible. Gracies. Adeu.

  David Ortiz
 • Hola David,

  per defecte la Linkat agafa els noms dels disc durs pel seu número de serie i no pas pel nom de dispositiu. Segurament per això no et carrega a altres màquines aquesta imatge de disc.

  Per tal de preparar la imatge cal fer abans algunes modificacions:
  http://linkat.x…tes_Linkat_2/3

  A veure si és aquest el teu problema.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola Pablo,
  moltissimes gracies per l'ajuda, efectivament era aquest el problema i seguint el manual que em vas posar al link ha sortit tot be. Gracies de nou.
  Adeu.


  David Ortiz
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.