Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

So linkat 3.  Final

 • Hola
  Estem treballant amb equip duals a la sala d´anglès, i és molt estrany, ja que amb Windows, el so es sent molt bé, però amb linkat molt fluixet, o fins i tot res.

  Ja he comprovat que es so estigui al màxim, i que a les característiques del so , el detecta, ja que quan parlen la barra baixa i puja(equalitzador).
  No sé que pot ser, i m´ha passat no a un pc però si a varios.

  Gràcies.
 • Em sembla que els llindars de so dels dos SO són diferents i que no hi ha gaire res a fer. Segurament que als escriptoris de linux podríeu deixar un volum alt per defecte i regular a la baixa els altres. A mi em passa igual.

  De totes maneres, en Joan o en Pablo potser coneixen alguna configuració per fer apujar el volum per defecte.

  Miquel
 • Hola,

  És possible que o bé l'adaptador de so no l'hagi reconegut correctament i que calgui fer alguna acció especial o bé haureu d'anar al YaST i mirar la configuració de Volum de l'adaptador de so. Us ho dic perquè ja m'he trobat en algun cas.

  Una pregunta, aquestes màquines són de dotació?


  Joan
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.