Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

com evitar que l'usuari primaria obri un arxiu de la T sense que demani la contraseña?  Final

 • Hola a tots! Continuo amb el problema d'autenticació.ALguna cosa està malament configurada.Us faig un petit resum del que hem fet.
  Sha instal.lat segons les indicacions del PMF sobre unitats t. L'alumne es troba quan comença la sessió directament (entrada automàtica) a l'escriptori de Primària. No es veu l'icona de la T a l'escriptori (he mirat en apps/gnome desktop activar visualitzar volums...) Hem fet una llançadora a la T. Doble clic i llavors ja podem visualitzar la als llocs... PERÒ!... si jo vull obrir un .odp creat a la carpeta de l'alumne em surt el missatge "Es necessita el nom d'usuari i la contrasenya" Nom d'usuari: guest pw: en blanc...Llavors he de col.locar user: primaria pw: primaria...i pèr fi treballo i guardo el canvis. A mi el que m'agradaria és evitar aquest últim pas, per a que ningú em vingui dient "que complicat és el linux". Moltes gràcies avançades i resto esperant resposta vostra, atentament: Carlos Monforte.
 • Iep Carlos,

  Salutacions cordials :-)

  El muntatge de les unitats P, S i T de ben segur que l'has implementat correctament. En veure que el problema el centres a l'escriptori de primària, et comentaré que aquest escriptori no mostra les unitats muntades a l'escriptori. Tot seguit et diré què has de fer perquè així sigui però la pregunta és: amb l'usuari argo o prof, les unitats es munten bé, no?

  A:

  http://download-linkat.xtec.cat/d83/Linkat3_Unitats_P_S_T/Instal_lador_p_s_t.tar.bz2

  tens un instal·lador. Només cal que extreguis els fitxers, i facis clic a sobre del fitxer start.sh que és qui inicia el procés d'instal·lació de les unitats p,s i t


  Un cop ens hem assegurat que la recepta està implementada correctament i que l'usuari local de Linkat també es troba definit al servidor, és l'hora de fer la petita modificació per fer aparèixer aquestes unitats a l'escriptori:

  Ves a: Aplicacions-> Executa una aplicació i escrius: gconf-editor

  Se t'obrirà una finestra amb un seguit d'entrades a l'esquerra, llavors segueix la seqüència que t'indico:

  Ves a: apps -> nautilus -> desktop

  i marques la casella: volumes_visibles

  Així t'apareixeran les unitats a l'escriptori


  Pel que fa l'usuari infantil, també hauries de fer el mateix ja que té aquesta opció deshabilitada.

  Records :-)


  Joan de Gracia
 • Hola Joan! He seguit tots els teus passos i continuo sense les unitats a l'escriptori i em continua demanant el passwd. Alguna idea més?
  Eip! Una altra cosa! M'aniria molt bé, per refrescar la memòria, tornar a fer el curs d'administració avançada que vaig fer en tu fa dos anys, ho tornareu a fer enguany?
  Moltes gràcies per tot: Carlos
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.