Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

AP D-Link 2100 i Linkat 3  Final

 • Hola:

  Provant de connectar amb un AP D-Link 2100 (de Red.es), els portàtils grans de dotació TekRra de Toshiba no l'han arribat a veure en cap moment. Hem fet múltiples canvis de configuració amb l'AP.
  Sí, en canvi, ha vist perfectament i connectat amb un D-Link 2200.
  S'ha d'indicar que el AP està bé, doncs amb Windows funciona.
  Voldríem saber si algú s'ah trobat i teniu alguna solució.
  Tenim el AP a les notres mans per si es vol fer alguna comprovació
  Moltes gràcies

  Lluis Palacín
  Àrea TIC
  SS.TT a Lleida
 • Hola Lluís,

  pel que dius, quan fas una cerca de xarxes sense fils, no trobàs el AP D-Link 2100? Quin nom de SSID tens? Té el mateix no que l'altre AP?

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola Lluís,

  he fet proves amb el teu punt d'accés i la veritat és que si ho veig, no m'ho crec.

  El portàtil troba totes les xarxes menys la del teu AP, he reinstal·lat la Linkat i fa el mateix. He fet un reset del AP, modificat el canal, la encriptació, el nom del SSID... i sempre fa el mateix. Aquest matí he engegat l'ordinador i per sorpresa m'ha trobat la xarxa, però no podia connectar. També he vist que quan el toshiba el trobava, l'altre ordinador que abans funciona no pot veure la xarxa. Bé, un comportament molt estrany del punt d'accés.

  Jo demanaria un canvi del punt d'accés per que el seu comportament no és normal, nosaltres tenim un punt d'accés igual que funciona correctament amb el portàtil.

  L'única diferencia entre els dos AP (el teu i el nostra) és que la versió del teu firmware és més nou.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.