Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

SOS. Recuperar Windows a partir de Linkat  Final

 • Hola,
  el meu ordinador particular té doble disc, un amb Linkat i l'altre amb Windows. Entrava a Windows a partir de Linkat, però se m'ha espatllat el Mozilla, i fent proves, ara no puc entrar a Windows malgrat restaurar el GRUB. Cal dir que ara només puc entrar des d'una pantalla negra, quan l'anterior era de color carbassa.
 • hola,
  pots provar a baixar-te un livecd que es diu supergrubdisk. Quan inicia et deixa triar deferents arrencades desant els canvis o no al master boot record. Prova-ho sense desar canvis a veure què passa.
 • Hola eribas,

  A veure si ho entenc:

  Quan arranques l'ordinador et surt el gestor d'arrencada on pots seleccionar linkat o windows, quan intentas arrencar windows, no fa res? surt cap error?

  Des de la Linkat pots configurar el gestor d'arrencada (GRUB). Ho trobaràs al Yast (Escriptori / Yast). A dins de "Carregador de l'arrencada"

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.