Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Seguir amb opensuse?  Final

 • La meva pregunta podria sonar una mica pedant, però s'ha valorat a canviar a una altra tipus de distribució que no sigui opensuse?
  Sembla que tothom està molt content amb ubuntu i és la distribució que s'està extenent més.
  Per altra banda, cal dir-vos que jo faig servir una que va quedant en desús, la Mandriva... però em passaria al linkat si aquesta fés servir Ubuntu, tal com fan altres comunitats...

  En fi, espero que ningú s'enfadi pel suggeriment.
 • Hola,


  Crec que en alguna altra intervenció del fòrum de la Linkat ja he respost. L'evolució natural de Linkat (basada en el producte de Novel Suse Linux Enterprise Desktop) és openSuSe. Pensa que les actuacions de suport, formació, etc s'han fet en base a SuSe.

  Pensa que qualsevol distribució GNU/Linux "últim model" incorpora tot un seguit d'avantatges per la qual cosa Ubuntu, openSuSe, Fedora, etc són molt bones candidates.

  De moment doncs, Linkat 3 tindrà la base d'openSuSe 11.1.

  I ara, no ens podem enfadar per res però sí que et convidaríem a provar Linkat :-)

  Jo no miraria Linkat com només una distribució GNU/Linux més sinó com un projecte de programari lliure a nivell del sistema educatiu no universitari català :-)


  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.