Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Celebració del canvi a opensuse 11.1!  Final

 • Només volia felicitar als responsables de la decisió de canviar a Opensuse la base de la Linkat.
  Crec que és un pas que marcarà un abans i un després en la utilització d'aquesta distribució. Els que ens negàvem a utilitzar la Linkat pels problemes de reconeixement de hardware i per l'obsolescència del programari que incorporava, podrem aviat instal·lar-la sense problemes, amb l'avantatge de comptar amb el suport de T-System.
  Des del meu parer, el següent pas natural seria el migrar a una distribució de base Debian, però en tot cas no és un pas tan necessari tècnicament com el que s'acaba de donar. La meva enhorabona als responsables de la decisió.
  --
  Jesús Pedrós
 • Estic totalment d'acord, tot i que estic molt més familiaritzat amb la distro Ubuntu, considero que en termes professionals Novell sempre ha sigut més dedicada.

  Espero celeritat en el canvi, que ja fa temps que és necessari amb els canvis de programari que hi han avui en dia.
 • Aquest canvi a OpenSuse es farà efectiu amb la LINKAT 3.0 ??? ...o ja està disponible amb la versió 2.1.
  La distribució Ubuntu també disposa d'una versió pensada pel món de l'educació, es tracta d'EdUbuntu, que per cert, no està gens malament... :-)
 • Sembla que per fi tindrem una versió Linkat basada en sistema actual, quan haurem d'esperar? estaran posats directament repositoris de opensuse?...
 • totalment d'acord amb el canvi!
  Avui en dia necessitem tenir un sistema Linkat actualitzat tant en programari com en facilitat d'instal·lació de maquinari.
  Esperarem amb moltes ganes l'arribada de la Linkat3.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.