linkat en servidor d'unitats virtuals?

Bones,

a l'Escola no tenim prou amb les unitats virtuals que hi ha a l'argo1 (windows server 2003) ja que necessitem més espai per altres coses:
unitat per fotos, per música, per montatges de video, per montatges multimèdia dels alumnes, etc.

Això ens ha portat a crear unitats virtuals en ordinadors amb windows XP a l'aula, i és un show ja que l'XP no permet accedir a més de 10 clients a la vegada.

per això volem montar un ordinador amb totes aquestes unitats virtuals afegides. Per ara ens decantem per posar el windows server 2003, però tindriem possibilitats de fer-ho amb la linkat i NO MORIR en l'intent?

Gràcies.

Antoni.
Amb samba, pots compartir tot el que vulguis, pera que els windows el pugin veure, si el client es linux a més pot fer servir la compartició per nfs.
A veure, qualsevol opció diferent de M$ 2003 Server és una molt bona opció. D'una banda els productes de M$ no mereixen la meva confiança, segona ja que la Linkat ha de ser la nostra distribució educativa per què no ens la fem nostra? Teniu una distribució que, cal tenir-ho present, es troba en fase Beta 2 i que s'anirà millorant.

El servei Samba és molt fàcil de configurar i de gestionar. Pots crear tots els recursos que vulguis. Al meu centre hem passat de tenir un servidor Windows 2000 que gairebé ningú gosava tocar per por que es contaminés o li passés qualsevol cosa a un servidor en Debian (fa 1 any que el tenim) que ho aguanta tot.

Al campus virtual de l'AEIC (http://aeic.xtec.net/moodle) tenim el curs_3: Servidor Linux com a motor de l'escola, en plataforma Moodle:
http://aeic.xtec.net/moodle/course/view.php?id=16

I en un dels capítols expliquem com es fa per configurar samba

Joan de Gracia
Gràcies per la resposta.

La idea seria instal·lar la LINKAT com a "servidor" de centre? O com a ordinador autònom i afegir-hi les unitats virtuals amb el Samba?

Toni.