Desconnexió carpetes compartides servidor

Bon dia,

aquests dies hem estat intentant connectar portàtils amb windows 10 al servidor linkat sense èxit. El problema és que amb l'intent alguna cosa hem fet perquè hem perdut l'accés a les carpetes compartides P/G/A/M i no me'n surto. Hi ha cap manera de recuperar l'accés compartit a aquestes carpetes. Les carpetes les tinc localitzades al srv.

Moltes gràcies

Marc
Hola Marc,

Si el servidor és antic, és possible que calgui fer servir una versió antiga del protocol SMB (en concret la SMB 1).

https://apuntes…on-powershell/

De totes maneres, abans d'activar aquesta versió antiga del protocol SMB, pots arribar al servidor des de la xarxa wifi?

Per saber si hi arribes, només cal que executis les ordres següents:

Cerca amb la lupa l'ordre: CMD

Un cop obert el terminal, escriu:

ping 192.168.0.240

(has de canviar la ip anterior per l'adreça del servidor).

Ho dic perquè és possible que, amb els canvis que hi ha hagut de xarxa, no s'hagi canviat la màscara de xarxa del servidor.

Comprova primer si hi ha resposta de l'ordre "ping" anterior.

Merci,


Joan
Hola Joan,

gràcies per la resposta. No me'n vaig sortir i he optat per tornar a instal·lar de nou el servidor. Ara ja tinc les carpetes visibilitzades. Ara em trobo que no puc accedir als serveix web que ofereix el servidor com a lnadmin. http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/wikilinkat/index.php/Imatge:Web-servidor.png. Ńo és important perquè de fet, puc entrar al webmin correctament però m'agradaria esbrinar perquè. Tinc la ip del servidor configurada amb el 192.168.1.1 i quan clico a eines web em surt el 127.0.0.1. Sé que aquesta ip indica que és ell mateix però em surt pàgina web no trobada.

Moltes gràcies per la feina.