Hi ha Linkat 20.04?

Bon dia

Disculpeu si vaig una mica perdut.

Estic buscant la Linkat 20.04 per actualitzar des de la 18.04 però no la trobo enlloc. Si que la veig als ordinadors docents com una màquina virtual però el que jo voldria és actualitzar els ordinadors que tenima l'escola amb la 18 a 20.

És possible? Soc jo que no ho se trobar o és que no hi és?

Fins la propera i gràcies per endavant

Toni Romaguera i Drets Coordinador TIC TAC Escola Tanit Santa Coloma de Gramenet
Bon dia Toni,

De moment mantingues els ordinadors de l'escola amb la 18.04. La 20.04 es va fer per als ordinadors del pla digital. Hi ha paquets per linkatitzar una Ubuntu 20.04 a Linkat però només això.

Quan disposi de més informació ja et diré alguna cosa. A més a més, el millor moment per fer el canvi de versió de la Linkat serà quan arribin els panells interactius que reemplaçaran les pissarres digitals. En no requerir drivers, els panells interactius són la solució ideal i ens facilitaran la migració de la distribució educativa.

Merci i en parlem :-)


Joan
Bon dia,

gràcies per l'aclariment. La veritat és que al veure que s'anunciava la 22.04LTS d'Ubuntu i veure la 20.04 virtual vaig pensar que m'havia perdut alguna cosa.

Actualment a l'escola la quantitat d'ordinadors de sobretaula l'hem anat reduint i ja només queden en alguna aula de suport i els que estan connectats a les PDI.

Gràcies altre cop i fins la propera

Toni Romaguera i Drets Coordinador TIC TAC Escola Tanit Santa Coloma de Gramenet
A tu Toni.

:-)

Joan