Linkat 20.04: sf_HOST_FOLDER

Hola, Joan.
Al sf_HOST_FOLDER hi ha les carpetes Música, Vídeos i Imatges, però no donen accés a les carpetes corresponents del Windows. De fet em surt el missatge que no tinc permisos d'accés. Suposo que és perquè són carpetes que estan situades fora de la de Documents.
Per descarregar les fotografies de la targeta SD ho he de fer des del Windows, ja que no he aconseguit muntar la targeta a la Linkat. Si descarrego les fotos a la carpeta Imatges del Windows, després no hi tinc accés des de la Linkat.
Només és un problema relatiu, ja que puc crear una nova carpeta Imatges dins de Documents, i si vull fer servir el digikam des de Windows o des de Linkat he de dir-li que ha de cercar la carpeta d'Imatges a la nova ubicació dins de Documents.
Hola Jordi,

Doncs ho miraré. La carpeta "Documents" està compartida amb la màquina virtual W10. Sí que és cert que a algunes aplicacions no els agrada la forma que té el virtualbox de muntar el sistema de fitxers. Amb el Nautilus hauries de tenir accés i poder copiar/enganxar els documents/fotos que vulguis.

Sobre el muntatge directe de dispositius USB, t'explico que succeeix. Quan punxes l'USB, es munta primer al sistema amfitrió. Ara bé, si vols que el vegi el sistema convidat (en aquest cas Linkat), caldria afegir una regla a dins de l'apartat USB. Com que tens accés a la carpeta Documents, sempre ets a temps de copiar el fitxer (o fitxers). Miro de fer la prova i preparo una guia sobre com muntar directament la memòria USB a la Linkat.

Merci per la teva intervenció.

:-)


Joan