Maquetes linkat per a portàtils educat 1x1

Benvolguts, soc informàtic i el meu nevot té un portàtil NB-250 de 160Gb de disc del projecte 1x1. Se que tenia una instalació dual de Windows 7 i un Linux que imagino és això del linkat. No arrenca ni a patades. El disc dur està espatllat, he clonat amb Norton Ghost a un segon disc de 320Gb i li he fet el recovery prement la P i ficant el password del número pi. Però ara no arrenca, surt GRUB a la pantalla i res més.
El tema es com puc restaurar la maqueta i quina maqueta haig de restaurar. Funcionarà si li he canviat el disc original de 160Gb per un de 320Gb?
Gràcies.
Hola,

t'he mogut el tema per començar de nou.

Primer de tot necessitaria marca i model del portàtil.
Per motius de llicència del Windows, nosaltres només et podem donar la imatge de disc de la Linkat.

També et podries posar en contacte amb el distribuïdor de l'ordinador o amb el centre educatiu per realitzar una restauració. El problema és que la versió de Linkat serà antiga segurament.

Salut.

Projecte Linkat
Hola,

Podries provar d'utilitzar la distribució Rescatux per tal de recuperar el gestor d'arrencada (GRUB). Aquesta distribució la pots descarregar des de la URL:

http://www.supergrubdisk.org/category/download/rescatuxdownloads/rescatux-stable/

D'altra banda, podríeu demanar al centre si té alguna imatge sencera del disc o bé agafar-ne un altre Toshiba NB250 -160 Gb HD i fer la clonació sencera. També podeu mirar de contactar amb Toshiba, a través del distribuidor que us va vendre el portàtil.


Joan de Gracia