Impressora Epson AcuLaser C2600

Hola,
tenim problemes a l'imprimir amb aquesta impressora des de la linkat, tot i que la reconeix i la instal·la sense dificultats, quan envies un document amb l'openoffice o amb el firefox la impressora emet un missatge que diu "Posició p. LC1 LT", quan prems el botó gros de la dreta intenta fer la impressió però es queda encallat el paper, això ho he fet des de diferents ordinadors i canviant la font del paper a cassete 1 en comptes de la MP Tray. Alguna idea per solucionar-ho
Hola,

Això et passa només amb la Linkat o també amb altres sistemes operatius?

Que es quedi el paper encallat te pinta que sigui perquè la impressora necessita una neteja.

Em podries confirmar que amb un altre ordinador amb un altre sistema operatiu aquest problema no el tens?

Salut.

Projecte Linkat
En windows, funciona bé la impressora, excepte algun cop des de l'openoffice. És ben estrany, la veritat, però aquesta impressora és la que tenim per funcions administratives i tots els ordinaodr que van en windows i fan servir word, perfecte, en canvi des de linkat, inclús ubuntu que també he provat, la impressora s'encalla, tant si envies des de firefox com si envies un document OpenOffice.
Realment estic ben despistat.
Hola,

Agafa una Linkat i elimina l'impressora, torna a fer la instal·lació des del menú Sistema / Maquinari / Impressió. La detectarà automàticament.

A veure si fent la instal·lació per aquí et funciona millor.

La font de paper jo posaria tray 1 o tray 2, tot depén de la impressora.

Salut.

Projecte Linkat
Hola,

Per tal de configurar correctament aquesta impressora fes el següent:

Quote


* Al YaST, entra a Impressora - Afegeix - Més connexions. Selecciona la impressora Epson Aculaser 2600. Confirmar.
* Un cop siguem a la pantalla inicial, selecciona la impressora i fer clic a "Edita". Selecciona la mida del paper A4. Fes clic a "Opcions del controlador" i busca l'opció "Input slot / Media source". Canvia "MSI" per "Top". Confirma-ho tot.


Joan de Gracia
Hola,
he fet el que m'heu dit, tant una cosa com l'altra, i continua encallant-se.
Ho faig des de diferents ordinadors, i des de firefox i no hi ha manera.De fet imprimeix quasibé toto el full, però no l'expulsa, l'has de treure amb la mà.
És una impressora que va dotar el departament i m'imagino que a la resta d'escoles els funciona bé, ja que jo no he vist cap problema al forum, és possible que no estigui ben configurada la impressora?

JOan
A mi em passa el mateix amb aquesta impresora i no he trobat la solució.
Hola,

Pel que comentau sembla que el driver de Linux no funciona molt bé, podeu fer servir algun altra driver que sigui per impressores Epson de la serie AcuLaser C2000, pot ser us funciona amb una generica de la seria C2000.

Salut.

Projecte Linkat