Unitat P als ordinadors Windows en una xarxa amb servidor Linkat.

Bona tarda,

Estem fent la migració dels clients Windows XP de servidor Windows a servidor Linkat i m'he trobat el que crec que es un problema.
El perfil del usuari de Linkat es mapeja al Windows com a unitat P i aquí es on em ve el dubte. La unitat P no es la unitat de "Professorat"?
Ja se com modificar això nomes tinc el dubte i si es pot canviar o no cal o això es així.

Enviat des de el meu GNU/Linux.
Linkat 3 per cert.

Enviat des de el meu GNU/Linux.
Hola,

als Windows les unitats es veien amb el seu nom complert (Professorat, Alumnat, Software) i no amb la seva inicial. Així que no ha de passar res.

Salut.

Projecte Linkat
Hola Pablo,

Si si, això ho tinc clar. Si busques per la xarxa trobes el servidor i els recursos compartits i es veuen els que esperes que es vegin que es el que tu dius però em sembla que o no ha quedat clar el meu missatge o no he entès el teu. El que vull dir es que com el perfil del usuari Linkat es mapeja al Windows com a unitat P: això, en teoria, trenca amb la teoria de que aquestes carpetes es tindrien de mapejar al Windows amb la primera lletra del nom del recurs. O sigui, si el perfil es mapeja com P: i volem mapejar el recurs "professorat", òbviament, no podem fer servir la P:
El canvi que he fet al smb.conf ha sigut el de mapejar el perfil a la unitat U: ¿Això suposa cap problema?
I ara ve la raó per la qual m'ha vingut aquest dubte. Entenc que hi ha alguna manera de mapejar automàticament en el client Windows recursos compartits del servidor Linkat (de la mateixa manera que es fa amb el perfil de Linkat) però no se fer-ho.

Enviat des de el meu GNU/Linux.
L'únic inconvenient que hi ha en fer servir la P per l'usuari és estètic o que pot confondre a algú, però a nivell tècnic no importa que estigui mapejats a la unitat P. No passa res.

Si es vol deixar més bonic pots fer que es mapeji amb la unitat U, però ja et dic que és més d'estètica i d'ordre que no pas un problema.

No conec cap eina que mapeji automàticament en Windows, jo sempre ho he fet a mà.

Salut.

Projecte Linkat