MP3i Audacity.

Hola,

he llegit en PMF que per a treballar amb fitxers MP3 amb Audacity calia anar al menú Edita --> Prefrerències --> i als dispositius d'enregistrament i reproducció triar la opció Pulse en lloc de Default.

La qüestió és que a mi no em surt la opció Pulse.
He actualitzat la versió d'Audacity a 1.3.11 Beta i el resultat és el mateix.

Gràcies.
Hola,

Primer cal que estigui instal·lada la versió de Packman, si obres un terminal i escrius "rpm -qa audacity" et surt audacity-1.3.11-pm? Si et surt les lletres PM a dins del nom del paquet vol dir que tens la versió correcte.

Has reiniciat el programa i l'ordinador després de seleccionar Pulse?

Salut.

Projecte Linkat
Hola Pablo,

Tens raó. No tenia instal·lada la versió de Packman. Un cop instal·lada em funciona correctament en Gnome.

En canvi si entro per Icewm continua sense aparèixer l'opció Pulse.
He observat també que per Icewm tampoc carrega Banshee, però en canvi sí funciona en Gnome. No sé si això té alguna relació amb el problema amb Audacity.
Suposo que a l'inici de la sessió es deuen haver de carregar alguns paquets que Icewm no carrega.

Segurament que algú pensarà que si funciona correctament en Gnome, per què complicar-se la vida amb d'altres WM? El que jo en valoro és la rapidesa i la simplicitat, i m'està funcionant molt bé. En lloc del Nautilus faig servir PCManFM que és més ràpid. La veritat és que ara quan entro per Gnome el trobo molt més lent. A més a més no cal fer servir gaire el ratolí i així és molt més ràpid: obrir i tancar finestres, canviar-les d'escriptori, organitzar-les, obrir i tancar programes, etc. és molt fàcil amb el teclat.

Moltes gràcies.

Eudald.
El Banshee és el reproductor principal del GNOME i segurament per que et funcioni caldrà carregar llibreries del GNOME. Ja que fas servir el IceWM per no carregar el sistema, fes servir una altra aplicació que sigui no necessiti llibreries del GNOME. Mira el XMMS o el VLC a veure si et serveixen.

Salut.

Projecte Linkat