Problema amb la multifunció HP Photosmart C4599 All-in-One

Hola. El cas es que he instal·lat molts escàners i moltes impresores, pero mai he instal·lat una multi-funció. La part de la impressora la instal·lo sense problema, pero la part de l'escàner es la que em dona problema, he instal·lat el paquet "hplip". Quan li dono a Sistema -> Maquinari -> Escàner, no ho detecta automàticament, i si li dono a Afegeix, quan intento afegir no afegeix res. Surt el següent:
Controlador | Escàner
hpaio Aquest controlador no ha reconegut cap escàner
I si ho intento amb l'hp-setup, em diu que no ho troba.
No se si es que la part de l'escàner no es compatible amb Linkat3, que no creec, o si em farien falta mes paquets o drivers. Agrairia molt qualsevol aport i ajuda. Gracies.

David Ortiz
Hola David,

Comprova si s'han instal·lat els paquets hplip-hpijs, xsane, sane-backends i sane-frontends.

Ja em diràs si llavors ja funciona. Sort.

Joan Padróeditat per: joanpadro63, 16/Març/2010 - 12:15
Gracies per la teva ajuda Joan, lamentablement aquests paquets ja els tenia instal·lats prèviament, així que estic igual. El cas es que se'm va oblidar comentar que la part de impressora que pertany a la multi-funció HP Photosmart C4599 si que em deixa instal·lar-la i utilitzar-la, però el que no em deixa instal·lar o no se fer-ho es la part del escànner. Es te que instal·lar per una part l'impressora i per l'altra l'escànner? O hi ha cap mètode per fer-ho tot a la vegada? Estic una mica perdut. Si em poguessis donar una altra solució o algú mes em pogués aportar la seva ajuda seria molt valuós. Moltes gracies.

David Ortiz
Hola David,

Cal instal·lar la impressora i després cal instal·lar l'escànner. Obre pel menú Sistema / Maquinari / Escàner i afegeix un de nou.

En aquestes multifuncions em sembla que també es pot escanejar per xarxa i no cal instal·lar els drivers, si obres un navegador i poses la IP de la multifunció, veuràs les opcions per fer-ho.

Salut.

Projecte Linkat