Targeta wifi usb CT-WN4320Z JAZZTEL

He instal.lat el linkat 3 al meu antic pc, i més a més d´haver-me carregat el windows no em reconeix la targeta usb que faig servir per conectarme a internet.

Algú té el drives o sap com fer-ho?

Gracies.
Peter
Hola,

Prova a instal.lar el paquet zd1211-firmware. Després reinicia la maquina i prova si funciona bé la tarja wifi.
Hola,

sembla que aquesta wifi tingui un chipset zydas, instal·la el paquet "zd1211-firmware" i a veure si el YaST la reconeix.

Salut.

Projecte Linkat
Bona tarda,

He instal·lat una linkat 4 i no em reconeix l'usb ct-wn4320z amb el que connectaba a internet. He estat buscant i he trobat un paquet que es diu zd1211-firmware-1.4.tar.bz2 i a despres de descomprimir aquest paquet em crea una carpeta "zd1211-firmware" i a dins em trobo uns 18 fitxers com per exemple (COPYNG,README,WS11ub.h,ws11uph.h,etc) .Segons els meus coneixements hauría de tenir un arxiu que es digui CONFIGURE(però no el té) i aixi al fer un ./CONFIGURE seguit d'un MAKE i després un MAKE INSTALL m'hauria d'instalar el paquet. Us demano ajuda ja que estic provant aquesta versio i no m'agradaria tenir que instal·lar-me una altre versió de linux per poder tenir internet.

Una altre pregunta: com s'actualitza el sistema mitjançant comandes. Per exemple al ubuntu es fa un "sudo apt-get update" i despres un "apt-get upgrade" ....com es fa a la linkat?

Fa poc que he començat amb linux i us demanaria a l'hora d'explicar els procediments es facin,si pot ser, el més detallat possible.

Moltes gràcies.
Hola novatolinkat.

El zd1211-firmware es un paquet de la distribució, no l'has de buscar sinó que ha d'estar als dipòsits (repositoris) de la distribució.
Per instal·lar-lo des de la línia d'ordres has d'introduir les següents:

su
zypper refresh
zypper install zd1211-firmware
exit

Sort.

Toni Ubieto
Em despistava, per actualitzar:

su
zypper refresh
zypper update
exit

Salut.

Toni Ubieto