Conexió que detecta la xarxa sense fil però no funciona.

Hola.

A veure si em doneu un cop de ma.
Tinc instal·lat Linkat 2.0. He aconseguit que em reconegui un dispositiu usb wifi "conceptronic". En diu les xarxes inalambriques disponibles, però quan sel·lecciono la meva (us parlo d'un ordinador autònom a casa) em demana la contrasenya (que amb XP funciona sense cap problema). Després de posar-la sembla que estigui esperant a que s'asigni una direcció ip, però després d'una estona torna a demanar-me la contrasenya. He probat intentant possar una direcció estàtica, fer-ho en majuscules i minúscules... Totes les convinacions que m'han passat pel cap. La conexió arriba amb força intensitat (em marca un 94%).

Alguna idea?


Gracies.


Nacho
Hola,

abans de connectar-te amb la wifi, desactiva la targeta de xarxa amb fil. Pots fer-ho des de terminal com a root fent:

[tt]ifconfig eth0 down[/tt]

Després de desactivar la targeta de xarxa amb fil, torna a connectar a la xarxa wifi. No et confonguis quan escriguis la contrasenya wifi i fitxat que primer et demana la contrasenya i després l'anell de contrasenyes que no és el mateix, aquesta darrera finesra pots donar al botó "Denegar"

Salut.
Hola,

Jo també tinc aquest problema. Acabo de restaurar-me la imatge (Acer_Aspire_One_160HD-img) i veig totes les xarxes dels veins. Quan em connecto a la meva em demana la clau wep i al cap d'una estona me la torna a demanar. He canviat la configuració del router i li he assignat una clau wpa i també una wpa2. Continua demanant-me la clau una altra vegada. Des d'un portàtil amb Windows XP no tinc problema. He provat de connectar-me també a través de "connectar a d'altres xarxes sense fil" i tampoc. He posat la configuració de la xarxa i la clau a l'administració del sistema i tampoc. He executat la comanda "ifconfig eth0 down" i tampoc ho aconsegueixo.
Ho he provat a la wifi de l'institut i també em trobo amb el mateix problema.
Se m'esgoten les idees.
Podria ser perquè he restaurat la imatge d'un Acer One de 160HD en un de 120HD? No sé si el model de tarja wifi varia en aquests models de portàtil.

Gràcies.
Miquel
Hola,

Si et troba les xarxes sense fils, vol dir que la targeta et funciona.

Quan et demana la contrasenya per segona vegada, és realment la contrasenya del punt d'accés o et demana la contrasenya de l'anell de contrasenyes? No és el mateix. En aquesta darrera finestra pots donar al botó "Denegar" i ja estaràs connectat.

Salut.

Projecte Linkat
Hola,

Entre tantes proves, un cop sí que m'ha demanat la clau de l'anell. Al no saber què és, vaig decidir posar la mateixa clau i tampoc m'ha funcionat. Hi ha alguna manera de treure la clau de l'anell?

Miquel.
Hola Miquel,

Pots treure la clau de l'anell anant a:

Escriptori -> Centre de Control -> Gestor de l'anell de claus. Et demanarà la clau mestra de l'anell i tens la possibilitat de permetre que les aplicacions sempre accedeixin a l'anell de claus com també eliminar les claus emmagatzemades.

Sobre la wifi de l'Aspire One, et diré que suporta wep, wpa, wpa2 (aquests dos darrers només amb TKIP). L'encriptació AES no està suportada pel driver actual de la maqueta :-(


A l'igual que he fet pel model amb disc dur d'estat sòlid, tinc la intenció de fer el pendrive de restauració automàtica per al model de 160 Gb de HD.

Joan de Gracia
FUNCIONA !!!!!!!!

He deixat el router amb clau wpa2 i des del portàtil he triat TKIP i s'ha connectat a la primera.
La propera setmana ho provaré amb la clau WEP de l'institut.

Moltes gràcies a tots.

Miquel
Hola Miquel,

Wep, wpa i wpa2 (aquests darrers amb xifratge TKIP) funcionen correctament. També has de tenir en compte que al NetworkManager no li agraden gaire les IPs fixes. Amb DHCP la imatge de l'Acer Aspire One funcionarà com un rellotge.

Joan
Hola,
jo tinc el mateix problema, he probat tot el que hi ha al post i res de res!!
em detecta la xarxa wifi pero no em conecta; he desactivat la tarja ethernet, i tampoc conecta, he probat autenticacio oberta, compartida..i res! he posat ip's fixes, tampoc; les he posat automatices amb dhcp (?) i tampoc....
ja no se que fer!!!!
em detecta la tarja wifi, ja que quan he posat ip's fixes ha conectat però no he pogut navegar per internet.
Alguna solució??
el portatil és un Toshiba LS20, i tinc linkat 2.1, ubuntu 9.04 i l'XP.
Gracies

Noe
Hola Noe,

Et pots associar a la xarxa wifi? O sigui, connectes amb el punt d'accés, la senyal et surt correcta, però quan vols navegar no et funciona, veritat?

Pensa que per navegar no només cal connectar amb el punt d'accés (router wifi), també cal que la configuració de la xarxa sigui correcte.

Caldria mirar la teva configuració de xarxa. Per poder navegar necessites IP, DNS i Gateway. A vegades a l'obrir el Yast es perd l'encaminament (gateway).

Pots fer un ping contra el punt d'accés? i contra google?

Salut.Editat per: pablo.vigo, 15/Setembre/2009 - 12:21

Projecte Linkat