Imatge virtual de la Linkat 22.04 [1]

_NEWS_POSTEDBYANDON

Des del projecte Linkat compartim amb vosaltres [2] la imatge virtualitzada de la nova versió de la Linkat 22.04. Aquesta imatge té com a finalitat facilitar l'accés a aquesta nova versió de Linkat sense necessitat de fer-ne cap instal·lació. Per utilitzar aquesta imatge, cal tenir a l'ordinador el programari de virtualització VirtualBox.

VirtualBox és un programa de virtualització lliure que permet engegar sistemes operatius convidats. Les "màquines virtuals" que s'usen a dins del VirtualBox emulen un ordinador amb tots els seus components: memòria, adaptador de xarxa, disc dur, sistema de so, etc. Això ens permet executar qualsevol sistema operatiu i treballar-hi de forma simultània.

Virtualbox té la possibilitat d'importar imatges ja creades de màquines virtuals. Aquestes imatges contenen el sistema operatiu i la configuració de la màquina de forma que, un cop importada la imatge, el sistema operatiu es pugui iniciar directament. En aquesta guia [3] descobrireu com importar aquestes imatges.

VirtualBox es troba disponible per a diverses plataformes, des de la pàgina web de descàrregues del projecte:

https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads [4]

Podeu descarregar-vos la imatge virtual de la Linkat 22.04 des d'aquest enllaç: https://ja.cat/linkat-vm-2204 [5]

Enllaços
  1. http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/portal/index.php?module=news&func=display&sid=280
  2. http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/portal/https://ja.cat/linkat-vm-2204
  3. http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/portal/https://docs.google.com/presentation/d/1L_FwNuyiTadeDKe_qDo-R0H7GmhL63R3nLGTgH4RxvU/present
  4. http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/portal/https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads
  5. http://linkat.xtec.cat/portal_linkat/portal/https://ja.cat/linkat-vm-2204