Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Administrador web no es mostra en una instal·lació neta  Final

 • Bones,
  de vegades m'he trobat que, fent una instal·lació neta i actualitzada de la linkat server 18.04 i passat el configurador linkat-servidor, no es carrega l'adminsitrador web, és a dir, obrir el navegador i escriure l'adreça: http://localhost i s'hauria de redireccionar a la http://IP_SERVIDOR:83 o des d'un altre equip que obri l'adreça del servidor i dir que no existeix la pàgina.

  Com puc reiniciar el servidor web que porta el nou servidor?

  Tècnic informàtc Preventiu per al Departament d'Ensenyament
 • Hola,

  Bé, això és normal que passi perquè s'estan descarregant els dockers i s'estan posant en marca. Has d'esperar que tot estigui inicialitzat. Pensa que el servidor web que té el servidor està dockeritzat. Ara bé, si has d'entar a la gestió d'usuaris, pots accedir-hi directament (sense haver d'esperar) a través de la URL:

  Code

  https://127.0.0.1:10000


  el port 10000 és el port del webmin. D'aquesta forma pots crear usuaris directament i no caldrà que t'esperis que els dockers s'hagin iniciait.

  Merci,

  Joan
 • Gracies,
  tens raó que si executo la web:
  http://IP_SERVIDOR:83
  es carrega al cap d'una estona la pàgina principal.
  Ho tindré en compte.

  Tècnic informàtc Preventiu per al Departament d'Ensenyament
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.