Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

PDI Interwrite i ubuntu 16.04  Final

 • Al nostre centre treballem amb PDI's Interwrite. El problema que ens trobem és que la marca no manté el programa de connexió entre la PDI i ubuntu. La diferència entre la versió per a ubuntu i les últimes per windows és d'uns quants anys.
  La última versió d'aquest software, Device Manager, només es pot instal·lar per ubuntu 14.04. Això ens obliga a mantenir aquesta distribució a totes les aules i no ens permet actualitzar a versions més noves d'ubuntu.
  La empresa no ens respon i nosaltres no som capaços de fer cap adaptació per a ubuntu 16.04 o superior.

  Algú té cap idea de com es podria forçar la instal·lació d'aquest Device Manager per versions d'ubuntu posteriors a la 14.04?

  Qualsevol altre suggeriment serà ben rebut!

  Merci.

  Toni Bedmar, INS Bellulla de Canovelles
 • Hola Toni,

  Malhauradament els drivers depenen dels fabricants. Fem una cosa, estaria bé poder parlar amb tu per telèfon. Estic fent proves amb una solució per a PDIs que pot ser pot resultar interessant. En tot cas digues-me per correu quin dia et va bé per parlar amb tu.

  Merci,

  :)


  Joan
 • Bon dia,

  estic interessat en saber com acaba això ja que estic en la mateixa situació.

  Jo, per evitar-me problemes les mantinc amb la 12, però ara tenim equips més potents i sap greu posar versions obsoletes.

  Fins la propera

  Toni Romaguera i Drets Coordinador TIC TAC Escola Tanit Santa Coloma de Gramenet
 • Heu resolt alguna cosa?
  S'ha avariat l'ordinador on hi havia la Interwrite configurada i ara els equips ja corren amb Linkat 18.

  Salutacions

  Xavier León
  Coordinador de Cultura Digital
  Escola Jaume Balmes (Cervera)
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.