Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Trivial Freezer  Final

 • Hola,
  amb la última actualització del Trivial Freezer, he detectat a la Linkat Lleugera 16.04, que si la restauració d'escriptoris es realitza al tancar el sistema, no funciona. La restauració manual i al inici del sistema funcionen correctament.

  Salut,

  Manel
 • Gràcies Manel,


  Ho revisem i et diem alguna cosa. De moment, i donat que s'ha canviat el mecanisme de restauració (ara s'utilitza rsync) pots canviar el mètode de restauració i que ho faci a l'inici del sistema.

  Una altra cosa Manel, has mirat al configurador d'arrencada del trivial freezer com estava configurat? No sigui cas que s'hagi desactivat durant el procés d'actualització.


  :)

  Joan  Editat per jgraci25 el 19/Des/2017 - 12:13.
 • Hola Manel,

  La restauració durant el tancament del sistema funciona correctament. El problema que potser vas tenir és que calia reiniciar el lightdm per activar la restauració durant el tancament. Amb un simple reinici del sistema, la nova configuració ja estaria activada.

  Salut.

  Projecte Linkat

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.