Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Trivial Freezer  Final

 • Hola,
  amb la última actualització del Trivial Freezer, he detectat a la Linkat Lleugera 16.04, que si la restauració d'escriptoris es realitza al tancar el sistema, no funciona. La restauració manual i al inici del sistema funcionen correctament.

  Salut,

  Manel
 • Gràcies Manel,


  Ho revisem i et diem alguna cosa. De moment, i donat que s'ha canviat el mecanisme de restauració (ara s'utilitza rsync) pots canviar el mètode de restauració i que ho faci a l'inici del sistema.

  Una altra cosa Manel, has mirat al configurador d'arrencada del trivial freezer com estava configurat? No sigui cas que s'hagi desactivat durant el procés d'actualització.


  :)

  Joan  Editat per jgraci25 el 19/Des/2017 - 12:13.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.