Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Eina linkat-nova-unitat  Final

 • He estat provant la nova eina que heu desenvolupat per afegir noves unitats de xarxa al servidor. Realment trobo que és força útil i simplifica molt la configuració que s'havia de fer manual.

  Ara bé, em trobo que després de configurar la nova unitat amb aquesta eina, el nou recurs apareix correctament al directori /srv/exports com a tal, però en canvi no és visible des del Webmin a l'apartat de compartició de recursos samba del sistema. Això fa que no es pugui editar el nom del recurs, ni tampoc eliminar-lo en cas d'error de configuració.

  Joan Borràs Alsina
  Tècnic de Manteniment Preventiu al Vallès Occidental
 • Hola,

  El problema és que el Webmin no reconeix el paràmetre include del fitxer de configuració smb.conf. Mirarem a veure com podem fer per visualitzar les noves unitats creades al Webmin.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.