Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Paper Cut no s'instal·la correctament  Final

 • Bon dia,
  He instal·lat el paquet konica-papercut-cise_16.04-1.0~6_all, no obstant no m'apereixen les icones del Paper Cut Agent ni el Accès Web al Servidor als menús corresponents.

  Estic utilitzant la versió lleugera del linkat per 64 bits instal·lada amb una iso clonezilla: aquesta és la info del sistema:

  Quote

  Linux 1604-64L 4.4.0-93-generic #116-Ubuntu SMP Fri Aug 11 21:17:51 UTC 2017 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux


  Si algu té alguna idea ja em dirà.

  Moltes gràcies.  Editat per xavier_leon el 07/Set/2017 - 13:15.

  Xavier León
  Coordinador de Cultura Digital
  Escola Jaume Balmes (Cervera)
 • Hola Xavier,

  Ho mirem, de fet aquestes icones s'han creat des de gnome i segurament s'hauran de modificar perquè apareguin també des de l'entorn lleuger.

  Farem una instal·lació des de l'entorn lleuger de la Linkat i revisarem la instal·lació de l'agent papercut.

  Una altra cosa, recorda que a la linkat lleugera hauràs d'instal·lar el servei CUPS ja que de forma predeterminada la LUbuntu (base de la Linkat lleugera) no ho porta instal·lat.

  Gràcies per avisar-nos.


  Joan de Gracia
 • Gràcies per la resposta. He vist que les icones apareixen al menú accessoris.Tot i això, encara no funciona. Més tard dono més detalls.  Editat per xavier_leon el 12/Set/2017 - 10:27.

  Xavier León
  Coordinador de Cultura Digital
  Escola Jaume Balmes (Cervera)
 • He aconseguit configurar i arrancar el papercut correctament. Només calia canviar el servidor del fitxer de configuració.

  Gràcies per tot.

  Xavier León
  Coordinador de Cultura Digital
  Escola Jaume Balmes (Cervera)
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.