Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Projecte LTSP - raspberry Pi  Final

 • Hola,

  Des de fa força temps, a l'escola on treballo, estem intentant tirar endavant el canvi de tot el centre cap a linkat amb LTSP.
  Tenim 12 thin clients HP del departament funcionant i una aula amb 5 raspberry Pi amb berryterminal.

  Ara estem intentant desplegar més unitats de raspberry Pi però ens trobem que no son capaços de reproduir video des del navegador directament.

  Hem provat amb berryterminal i pinet, executant fins i tot el navegador mitjançant localapps però no ho aconseguim.

  Hem vist moltes escoles apostant per aquesta opció i fins i tot el reconeixement que va rebre l'escola Joan Sallarès i Pla.

  Ens agradaria tirar aquest projecte endavant en el qual disposem de dos informàtics i el hardware necessari, però ens falta cert coneixement.
  Tampoc ens importa fer de conillet d'indies i que tota l'experiència d'aquest projecte es pogués aprofitar per a altres escoles.


  Hi ha alguna manera en la que poguem rebre aquest suport que necessitem per tirar-ho endavant?

  Moltes gràcies.
 • Hola,

  Els Raspberry Pi són ordinadors de baixes prestacions i no estan dissenyats per visualitzar vídeos a pantalla complerta de bona qualitat, però alguna cosa es pot fer.

  Necessitaríem saber quina versió de Linkat fas servir al servidor LTSP i quina versió de Raspberry Pi feu servir per donar-te algun consell.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,

  Moltes gràcies per la teva resposta.

  Hem provat amb diverses versions de la linkat però actualment estem fent proves amb una 16.04 i Raspberry Pi 3.

  També hem fet proves amb els thin client que ens van venir del departament (hp t5730w) i ens passa el mateix a nivell de video.

  Gràcies.
 • Hola Victor,


  Passa'ns per correu a linkat@xtec.cat les teves dades de contacte (centre i telèfon de contacte). Ens posaríem en contacte amb tu per tractar el problema de més a prop.


  Joan de Gracia
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.