Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Ratolí ocult quan l'ordinador està en mode d'espera  Final

 • Hola,

  Ja fa temps que tinc un problema amb algunes màquines de la Linkat (14 i 16). Quan els alumnes hi treballen i al cap d'una estona deixen de fer servir l'ordinador, aquest entra en mode de dormir o d'espera. Al tornar a entrar com a usuari d'alumne el punter del ratolí desapareix (encara que es pot fer servir). Això és molt molest perquè toca reiniciar la màquina. Ho hem provat de solucionar anant a PARÀMETRES DEL SISTEMA>BRILLANTOR: Mai apaguis la pantalla, No bloquis. També tenim l'opció de fes servir la contrasenya després de l'aturada temporal.
  No sé si també hauria d'entrar a PARÀMETRES DEL SISTEMA>ENERGIA i dir No aturis temporalment.
  Algú li ha passat el mateix i sap com solucionar-ho?

  Us deixo aquest enllaç relacionat amb el tema:
  https://askubuntu.com/questions/759723/mouse-cursor-is-disappearing-after-sleep
 • Hola,

  L'error està resolt amb una actualització del paquet xserver-xorg-video-intel, fes l'actualització del sistema per resoldre el problema.
  https://bugs.la…l/+bug/1568604

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Així ho faré gràcies!
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.