Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

javascript i javes a firefox / chromium o navagador alternatiu  Final

 • Bon dia!

  ja fa uns dies que algunes activitats educatives fetes amb java ja no funcionen amb la nova actualització del mozilla firefox i el chromium tampoc van.

  com a exemple http://clic.xte…tion=1&lang=ca


  he trobat un pegat, tot i que no m'agrada gens, però m'ha permés executar-ho, és https://ie10.ieonchrome.com fent-lo anar des del chromium:

  https://ie10.ie…tion=1&lang=ca

  Hi ha alguna opció a la Linkat? un altre navegador?

  Manel
 • Hola Manel,

  Pel tema del JClic no t'has d'amoïnar. Ja fa dies que el JClic ha passat a funcionar al 100% en html5 per la qual cosa no és necessari per res perquè funcioni. Quan cliques a sobre de l'activitat JClic, aquesta ja s'obre en html5. Si vols accedir directament a la biblioteca d'activitats JClic en html5, has d'accedir a l'enllaç: clic.xtec.cat/repo

  Pel que fa la resta d'aplicacions escrites en Java, pensa que Java, a nivell de navegador, ha quedat desfassat i ningú ja no hi dona suport. Així doncs cal esperar que les aplicacions les migrin a html5 tal i com s'ha fet amb el JClic.

  Gràcies per compartir l'enllaç Manel.


  Joan
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.