Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

La gràcia de la sessió de convidat  Final

 • Hola,

  Una de les utilitats que té la sessió de convidat és que no guarda cap tipus de rastre de l'activitat que hi realitza l'usuari.

  M'interessaria molt que aquest comportament també el puguéssin tenir altres usuaris (argo, prof). És possible?

  Una de les coses que em molesta més és que el Firefox vagi recomanant de desar contrasenyes i vagi recordant l'historial. A Windows configurava tots els Firefox a tots els usuaris de cada PC per a que no recordés l'historial, però si a Linkat es pot aplicar d'una manera més general, ho trobaria genial!

  Gràcies!

  Aleix Vidal i Gaya
  LLIBERTAT!
 • Hola Aleix,

  El que necessites és congelar l'usuari amb el Trivial Freezer i així cada vegada que reinicies la l'ordinador o inicies sessió, et torna a un estat net sense guardar cap fitxer o configuració.
  http://linkat.x…rivial_Freezer

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Ah, sí, ja el conec ja... no sabia que també "netejava" la configuracio d'altres programes, historial de firefox i tal...

  Moltes gràcies!

  Aleix Vidal i Gaya
  LLIBERTAT!
 • Hola Aleix,

  El Trivial Freezer no neteja, et torna a l'estat anterior, però el resultat és el mateix.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.