Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Trivial Freezer  Final

 • Hola,

  aquest curs escolar hem instal·lat la Linkat 14.04 als ordinadors de l'aula d'informàtica, però ens trobem amb un problema.

  En activar el Trivial Freezer (TF) en certs ordinadors no carrega en ocasions l'escriptori i/o el teclat. Per fer-ho, cal sortir de l'usuari actiu i tornar a entrar.

  La configuració actual del TF congelador d'escriptoris és: tots els usuaris congelats menys super que està totalment descongelat.

  El Gestor d'actualitzacions verifica una nova actualització d'aquest programa però no es descarrega i no es pot actualitzar.

  Quina solució hi ha?

  Moltes gràcies.
 • Hola,

  Una pregunta, teniu l'entrada automàtica dels usuaris activada? Ho dic perquè el fet que no acabi de carregar correctament els escriptoris es deu que el trivial freezer encara està restaurant. Recomano doncs desactivar aquesta entrada automàtica d'usuari.

  Estem preparant una modificació del trivial freezer per tal que s'executi a l'hora de tancar la màquina. Per a la 16.04, si no m'equivoco, ja es troba disponible aquesta modificació.

  De moment recomano deshabilitar l'entrada automàtica d'usuaris.


  Joan de Gracia
 • Hola,

  és possible deixar descongelat només el directori DOCUMENTS d'un usuari? o congelar únicament l'escriptori?

  Salut!!!

  Joan
 • Hola Joan,

  Al TF tens una opció de congelar només la configuració, això fa que no s'esborrin els fitxers que has creat i només restaura l'aspecte de l'escriptori.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.