Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Actualització a Linkat lleuger 16 de la 14, no guarda xarxa  Final

 • Hola, vaig o es van actualitzar dos ordinadors amb linkat lleugera 14 a 16, en principi cap problema, però a l'hora de muntar les unitats, m'ho fa perfectament i tot funciona bé, (sembla), però el problema és que no es guarden per quan tanco l'ordinador, és adir, al clicar carpeta de unitats de xarxa em surt una carpeta que posa "servidor" però no hi ha les unitats. Ho he provat vàries vegades i passa el mateix. No sé quin pot ser el problema, agrairia un cop de mà.


  GRÀCIES
  Josep Masó
 • Hola Josep,

  Comprova que no tinguis els repositoris backport d'Ubuntu activats. Són actualitzacions de proves no recomanables.
  Ves a Aplicacions / Eines del sistema / Adminsitració / Gestor d'actualitzacions. Una vegada obert el programa, pressionar el botó Paràmetres i a la pestanya Actualitzacions desmarcar l'opció Actualitzacions no suportades (xenial-backports).

  Lo primer que faria seria actualitzar l'ordinador, que s'instal·lin les últimes versions del programari.

  Pots navegar per Internet quan et falla la connexió al servidor? A veure si no és un problema de xarxa de l'ordinador.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola Pablo, gràcies, sembla que fent això que m'has dit funciona correctament.

  Josep Masó
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.