Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

posar aplicacions per defecte als fitxers + hipervincles a l'Impress  Final

 • Hola
  Estic fent una presentació molt important en Impress i necessito posar hipervincles a fitxers diversos, per exemple un vídeo o un Geogebra, Fins aquí cap problema. Els problemes que tinc son:

  1. Si vull que s'obri un fitxer scratch2 (extensió .sb2) s'obre el descompressor de fitxers. Si intento canviar el programa que l'obre per defecte NO APAREIX L'ESCRATCH2 a la llista de programes instal·lats). Com puc aconseguir que un programa que no apareix a la possible llista de programes que obri per defecte un fitxer?

  2. vull que en un moment donat s'obri el programa cheese, per mostrar coses amb la webcam, si faig un hipervincle a la llançadora del menú inici del cheese, s'obre l'editor de textos amb d'un fitxer del tipus .sh, si faig l'hipervincle directament al fitxer que obre el cheese (usr/bin/env xdg-open) també s'obre el editor de textos. Com puc aconseguir que s'obri directament el programa cheese amb un hipervincles a l'Impress?

  3. Aquest problema el tinc amb altres programes: VoxCad (els fitxers amb extenció .vxc no obren el programa Voxcad), els emuladors de calculadores Casio no s'obren amb els hipervincles als enllaçsos que si obren els emuladors,...,)

  L'alternativa d'anar tancant i obrint l'impres i obrir i tancar programes buscant desprès els fitxers dona una imatge molt cutre i poc professional a la presentació a banda del temps que es perd.

  Agrairia MOLT la vostra fantàstica ajuda

  MOLTES GRÀCIES, PER LA FEINA TANT INCREÏBLE QUE FEU.
  Santi Vilches
 • Hola Santi,

  Estem mirant el teu problema, però encara no hem trobat cap solució. Seguim mirant.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.