Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Arrencada errònia  Final

 • Bon dia ! Fa temps que el meu ordinador un THOSIBA NB250 em va negar l'utilització de Windows , per això vaig començar a utilitzar el linkat 4 pero de sobte , al arrencar l'ordi nadie em surt un munt de codis i al final del tot em posa : Linux-gm70 login: on e provat a posar de tot una vegada posàs el nom d'usuari et demana la contrasenya pero no et deixa escriure res , no se que fer , vaig provar a ficar alumne y com no hi havia contrasenya vaig saltar aquet pas pero em surt : error en el mòdul de servei i a continuació - benvingut a linkat 4- karnel 2.6.34.9-6-default (tty1).
  Y em demana una altra vegada el nom d'usuari , que he de posar o de fer , em podríeu fer el favor d'indicar me que he de fer? Gràcies !
 • Hola,

  La Linkat 4 és una versió antiga, et recomano que instal·lis la nova Linkat edu 12.04, tens una imatge per al teu ordinador en aquest enllaç:
  http://download…kat_edu_12.04/

  Si tens informació important a dins que necessites guardar, et recomano que arrenquis l'ordinador amb la versió Live per treure les teves dades i després ja podràs formatar el disc dur.
  Amb la ISO de la Linkat edu 12.04 podràs arrencar en modalitat Live:
  ftp://download-….04.4-i386.iso

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Pero no puc salvar res perquè no em deixa accedir de cap manera , tampoc em deixa formateja perquè per fer això també em demana una contrasenya que no tinc , estic em un punt en que no puc accedir a res per això demanava si algú que ya agues tingut aquet problema em digues com ho a pogut solucionar o que e de fer , que em recomanas? Gracias per tot!
 • Hola,

  Amb la ISO de la Linkat edu 12.04 pots arrencar l'ordinador en modalitat Live, això vol dir que t'arrenca l'ordinador amb la Linkat edu 12.04 i pots accedir als discos de l'ordinador. Una vegada iniciat pots punxar uns USB per transferir aquella informació important que vulguis guardar.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Moltes gràcies ya probare de intentarlo !
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.