Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Instal·lar fotocopiadora Kyocera 520i  Final

 • Bon dia,

  No se si és el lloc adient per fer aquesta consulta. Voldria instal·lar la fotocopiadora que tenim al centre. És una kyocera 520i. He aconseguit configurar-la però no imprimeix ja que necessita configurar-se perquè demani el codi d'usuari (cada mestre té el seu usuari propi per controlar el número de còpies per cicle).

  Gràcies.
 • Hola,


  Pel que veig, hi ha driver per a GNU/Linux. En concret, la URL és la següent:

  http://www.kyoc….EN.html#LINUX

  És aquest el driver que feu servir?  Joan de Gracia
 • Sí, aquest driver és el que he descarregat però no té l'opció de que demani a l'usuari el seu número d'identificació (contabilidad de trabajos).

  Seguiré investigant...

  Gràcies!!!

  Miquel.
 • Hola,

  S'està desenvolupant una guia per poder imprimir des de Linkat en impressores amb codi d'usuari. Esperem que durant aquesta setmana es pugui publicar.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Guia de configuració per a impressores no compatibles o que treballen amb codi d'usuari.
  http://linkat.x…no_compatibles

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.