Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Carregant còpies de seguretat linkat no engega.  Final

 • Bones. Fa uns dies vaig actualitzar un notebook visa a 11.4 i vaig clonar el disc amb el clonezilla per restaurar-lo als altres 6 equips idèntics. Vaig restaurar la còpia en un, sense errors, però no arrancava, vaig carrergar el grub i tot correcte ja arracava el grub, windows arranca perfecte però en linkat no. Em surt waiting for .... part 5 i després un missatge que no la a trobat. A veure qui em pot donar un cop de mà.
 • Hola,

  Abans de fer la imatge de l'ordinador s'han de fer uns canvis per tal que la imatge que es fa sigui vàlida per altres ordinadors, mira aquesta guia on s'explica com preparar els ordinadors abans de fer anar el Clonezilla:
  http://linkat.x…aquetes_Linkat

  Segurament el nom del disc dur sigui incorrecte i per això no et funciona.

  Quan restauris la màquina descomenta l'opció -g, segurament per això no et funcionava el GRUB.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.