Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

escriptori no es mostra  Final

 • Hola,

  Lo primer de tot es que soc nou en linkat i tinc mol poca experiencia. El problema es que el sistema operatiu em funcionaba correctament pero després de haber instalat lo seguent

  http://software.opensuse.org/package/spice-gtk
  http://software.opensuse.org/package/spice-client

  el escriptori no s'em mostra nomes es veu el cursor i la pantalla negra i si faig ctrl alt f1 veig com al punt starting vmtoolsd possa failed. Que puc fer per solucionar-ho?

  merci!!
 • Hola,

  Veig que t'has instal·lat un programa d'una versió superior d'OpenSUSE, segurament s'han instal·lat dependències superiors i ha creat una inestabilitat al teu sistema.

  Primer de tot esborra els programes instal·lats i després obre un terminal, autenticat amb l'usuari root i fes anar les ordres següents:

  Code

  zypper ref
  zypper dup


  Espero que et funcioni correctament.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.