Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Instal·lació del Moodle  Final

 • Estic tornant a intentar l'instal·lació del moodle, aquest cop a casa en un servidor virtualitzat. He seguit les instruccions de la wiki. El moodle funciona perfectament en local, però a través de la xarxa hi puc accedir però no entrar. Em redirecciona el 192.168.0.240 a localhost. He esborrat el fitxer config.php i he cridat el moodle per http://192.168.0.240/moodle en lloc de localhost per reconfigurar-lo. Tampoc hi puc entrar per xarxa. He desinstal·lat el moodle-linkat. Al fer neteja de fitxers he descobert la carpeta /srv/www/webapps amb el fitxer credentials.php. He vist que aquestes dades s'incorporen al fitxer config.php del moodle, indicant com a webroot: (linia 7 de credentials.php):
  'LWA_moodle_webroot' => 'http://localhost/moodle',
  Com que crec que tindria que dir:
  'LWA_moodle_webroot' => 'http://192.168.0.240/moodle',
  ho he rectificat i he tornat a cerregar el paquet”moodle-Linkat” prerò sense carregar el paquet “linkat-webapps”. He carregat el paquet “phpMyAdmin”, i he esborrat les taules de la base de dades lwa_moodle. He tornat a cridar el moodle, que s'ha instal·lat sense problemes, i que ara si funciona des de la xarxa local.
  Es que soc el primer que ho ha fet servir, ja que ningú ha dir res?
  Crec que caldria arreglar-ho.
 • Gràcies per trobar aquest error, ho revisarem.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.