Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Log-out dels pc de l'aula LTSP  Final

 • Feia dies que no es feia servir l'aula de terminals lleugers de La Monjoia i avui al cap d'una estona d'engegar-los amb els corresponents usuaris arg01, argo2, .... s'han desconnectat sols del servidor i han fet log-out.... I el servidor està ben operatiu i connectat a la xarxa. De fet des dels terminals ens podem fer log-in amb l'usuari root.... Abans de començar a investigar més, no sabeu pas per on pot anar la cosa? A l'aula d'informàtica hi ha hagut un petit problema amb un PC amb el DHCP, però dubto que hi tingui res a veure.

  Miquel
 • Hola Miquel,

  Revisa que el servidor no tingui problemes d'espai al disc amb l'ordre df -h.
  Si el servidor portava molts dies sense reiniciar, reinicia-ho i torna a fer la prova.
  Revisa que puguis iniciar sessió amb els usuaris dels terminals al servidor i comprova que tot funcioni correctament.

  A veure si trobes la causa del problema.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Està bé de disc dur, havíem engegat el servidor una hora abans... Ara tornem a tenir uns quants terminals oberts i de moment no ha passat res estrany.... Si torna a passar ja miraré logs.... i us diré alguna cosa.

  Miquel
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.