Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Ensenyament a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

M'agradaria desinstal·lar el linkat, em podeu ajudar??  Final

 • Hola molt bon dia a tothom, aquest any a l'escola ens han donat els ordinadors 1x1, els Toshiba NB250, i tè el linkat i el Windows 7, bè a mi m'agradaria formatejar la partició de linkat i posar-hi a la seva partició l'Ubuntu... bueno esspero que em pogueu ajudar...

  Ahh se m'olvlidaba... vaig veure quantes particions tenia l'ordinador, i tenia 5, la del Disc C de Windows, la del disc D de Dades, una de 2GB, que no se de que és, una altra de 30GB i altre de 30GB, una de les 2 de 30GB ha de ser de linkat, i l'altre?? es desperdicia??

  Una abraçadaa!!
 • Hola,

  Arrenca la Linkat i mira en quina partició està instal·lada amb la comanda df -h, després instal·la la Ubuntu a sobre d'aquesta partició.

  Per quin motiu vols treure la Linkat?

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Ara fare aixo de mirar la partició, pero una cosa, com la formatejo?? osigui em descarrego la iso de Ubuntu i com ho faig?? gracies


  ahh!! i vull treure linkat perque per tenir linkat puc tenir Ubuntu que es millor saps... ahh i saps algo de la partició desconeguda jajaja es que hi han 2 SO i 1 partició de Dades i les altres 2 no se de que son
 • Surt una cosa molt rara jajaja:

  S. fitxers Mida En ús Lliure %Us Muntat a
  /dev/sda3 30G 7,7G 21G 28% /
  udev 493M 180K 493M 1% /dev
  /dev/sda2 59G 14G 45G 24% /windows/d

  que vol dir''
 • La Linkat sembla que la tens instal·lada a la partició sda3 de 30Gb, durant la instal·lació d'Ubuntu hauries de triar aquesta partició per formatar.

  El sistema ho instal·la Toshiba, ara mateix no sé si la partició "desconeguda" és una partició de restauració del sistema, cal que preguntis a Toshiba o al coordinador del teu centre.

  Amb la comanda fdisk -l et donarà més informació dels discos i les seves particions.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Llavors em descarrego l'Ubuntu i ho instal·lo desde el Linkat no?? Ocom es fa aixo??
 • Hola,

  Entenc que, com qualsevol sistema operatiu, cal descarregar la imatge ISO, gravar-ho en un suport (CD, DVD o USB), arrencar l'ordinador amb el suport endollat i seleccionar a la BIOS de l'ordinador que arrenqui des del suport on has gravat la ISO.

  Potser Ubuntu és "millor", com tu dius, però nosaltres intentem donar el millor suport possible als usuaris de la LINKAT.

  Si necessites suport d'instal·lació d'Ubuntu crec que Canonical disposa de servei de suport de pagament (Des de 105$ per màquina) i fòrums lliures on suposo que et poden ajudar a instal·lar Ubuntu.

  Ubuntu Desktop services
  Free Ubuntu Catalan Services

  Et convidem a fer servir Linkat i a millorar la distribució amb les teves aportacions, recorda que et donarem tot el suport que necessitis de la nostra distribució.

  Salutacions.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.