Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

smartboard+linkat4  Final

 • Hola,
  he fet una instal.lació de linkat4 en un ordinador amb la pissarra digital smartboard. El programari i drivers de la pissarra estan instal·lats.
  Em trobo que si tinc la pissarra instal.lada el ratolí no respon bé, es queda a la part superior esquerra de la pantalla.

  Suposo que l'ordinador no diferencia entre la pissarra i el ratolí.

  a algú més li passa?

  merci
  eloi
 • Hola.

  Nosaltres vam fer proves del SmartNotebook 10.2 SP1 en una Linkat 4RC1 i la instal·lació no acabava.

  Vam utilitzar el rpm oficial però segons http://www.smarttech.com/us/Support/Browse+Support/Download+Software/Software/SMART+Notebook+collaborative+learning+software/SMART+Notebook+software/SMART+Notebook+for+Linux cal el kernel 2.6.32 per utilitzar una pissarra 480 i suposo que aquí hi ha el problema, això implicaria treballar com a mínim amb opensuse 11.3.

  Ho vam provar amb una opensuse 11.4 i la instal·lació va acabar bé, però en utilitzar-la per segona vegada es bloquejava i s'engegava el bugzilla del gnome.

  Amb una aptosid geras funciona perfecte.

  Com ho has aconseguit instal·lar amb una linkat 4?. Quina versió de notebook exactament?.

  Salut.

  Toni Ubieto.
 • Hola,
  jo he instal.lat la versió 10.2 (la que em van passar els de l'emmpresa instal·ladora). Aquesta versió amb la linkat3 funciona sense problemes.

  eloi
 • Hola,

  Em segueix sense funcionar la pissarra Samartboard amb la linkat4. Ho he fet de tres maneres diferents, instal3lant de zero amb la pissarra connectada, instal·lant de zero amb la pissarra desconnectada, i fet una actualització de la L3 (on la smartboard funcionava perfectament).

  En tots els casos el cursos del ratolí es queda a la part superior de la pantalla i no respon bé.
  el Kernel es el "pae", no ho he provat amb altres, Pot influir-hi? Que canvia de la L3 a L4 per què deixi de funcionar la pissarra?

  Merci

  eloi
 • Hola Eloi,

  Estem darrera de l'empresa per tal que ens proporcioni els drivers per la linkat 4. Estem estudiant altres solucions perquè veiem que no ens faciliten els drivers.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,
  Avui hem instal·lat la Smart amb Linkat4. Hem descarregat el paquet smartnotebook10_2sp1rpmrepository.tar.gz i hem creat un repositori en local. Hem instal·lat els paquets que inclou la carpeta dist excepte el paquet nwfermi-0.4.5-1.i386.rpm, que no li ha agradat. Sabeu perquè serveix aquest paquet? Tot s'ha instal·lat bé, malgrat que el ratolí, com explica l'Eloi ha començat a fer el tonto. Després d'un parell de reinicis i d'endollar i desendollar la pdi, ha acabat funcionant bé. Demà ja veurem! Heu tornat a tenir més problemes?

  Pau
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.