Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Versió Scratch  Final

 • Hola.

  Quina serà la versió "oficial" de l'Scratch a la Linkat 4?:

  Als repositoris oficials surt:
  http://download-linkat.xtec.cat/distribution/linkat-4.0/inst-source/linkat4-edu/noarch/scratch-1.4.0-9.1.noarch.rpm
  Però resulta que he instal·lat Fractàlia i m'ha aparegut
  Scratch-1.4.0-13.1.noarch.rpm
  dels repositoris d'itechgroup

  Per cert, en el menú no hi ha assignada la icona i fa molt lleig.

  Es pot saber qui desenvolupa aquests versions més noves? (Citilab?), doncs a la web "oficial" van per la 1.4.0.1, i amb el seu rpm no se senten els sons.

  Felicitats per aquesta versió "millorada".

  Toni Ubieto.
 • Hola,

  la versió del scratch és la mateixa 1.4.0, la resta de números són les modificacions del paquet. Aquests canvis són per integrar el programa a la Linkat.

  El paquet d'Itechgroup segurament és el mateix de la Linkat amb una altra release perquè s'ha fet en un altra OBS, no crec que hagin diferències.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola de nou.

  He vist que en la Linkat 4 RC1 l'Scratch es troba en un lloc diferent del menú. Ara està dins Educació/Construcció i a la linkat 3 dins Educació/Ensenyament, al costat de l'Squeak.

  Si em permeteu el suggeriment posaria tant l'Scratch com l'Squeak dins una subcategoria nova "Educació/Programació" com es fa en altres distribucions.

  Salut.

  Toni Ubieto.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.