Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

llençament oficial  Final

 • hola!
  haig d'instal·lar la linkat 3 en uns quants equips (12). se sap aproximadament quan sortirà la versió definitiva de la linkat 4. ho dic perque no vull fer la feinada d'instal·lar la linkat 3 i que d'aquí un mes ja estigui la 4 al carrer.

  merci per endavant!!

  Jordi Franco. Escola Les Parellades. Ribes
 • Hola Jordi,

  No hi ha data de sortida, però els canvis ara mateix són mínims i podria sortir la versió oficial en dos setmanes o menys aproximadament.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • hola torno a enganxar-me a aquest post per fer un altre cop la pregunta: la versió beta 2, és prou estable, hi haurà més variacions? Si l'instalo, ja s'hi poden instalar codecs, acces a les unitats S, T i P? M'espero?

  Moltes gràcies per endavant.

  Jordi Franco. Escola Les Parellades. Ribes
 • Hola Jordi,
  aquest matí he instal·lat la Linkat 4 RC1 amb els còdecs multimèdia (seguint les indicacions de la wiki), i tot funciona perfectament.
  Si continua igual, crec que és un gran avenç, atès que el contingut multimèdia no és un luxe sinó una necessitat. De moment, he pogut reproduir sense cap problema de so els mateixos vídeos que amb Linkat 3 no hi havia manera.
  La meva pregunta és: es podrà actualitzar la RC1 a la versió definitiva o caldrà una instal·lació completa de nou? La qüestió no és trivial, a l'hora de decidir si comencem la migració d'altres equips.
  Cordialment,
  Jesús Pedrós.
 • estic exactament com tu :)

  Jordi Franco. Escola Les Parellades. Ribes
 • Hola,

  La versió Linkat 4 RC és possiblement la definitiva si no trobem alguna errada greu. Al final s'ha decidit que el dia 1 d'abril s'alliberarà la Linkat 4.

  Estem treballant amb els repositoris i preparant diferents perfils d'instal·lació com per exemple el servidor de comunicacions o el servidor LTSP i la versió instal·lable sense Live per llençar la Linkat 4 amb tot preparat.

  Espero que us agradi aquesta versió.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.