Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

2 Servidors LTSP al mateix switch  Final

 • Hola haig de preparar 2 servidors LTSP per a un centre i compartiran el mateix switch, 1 donarà servei a l'edifici d'infantil, i l'altre, a la resta de l'escola, però compartiran el mateix switch per poder navegar i veure les unitats de xarxa.

  Com ho puc fer per què no es "molestin" els dos servidors DHCP?

  Jo havia pensat que només 1 tingués el servei DHCP activat i que els terminals d'infantil, indicats per l'adreça MAC, anessin a buscar el servidor del seu edifici (que no donaria servei DHCP).

  Al fitxer lts.conf s'indicaria que, per a aquestes MAC, el seu servidor X seria un diferent del que els ha donat una adreça IP (o sigui que han de "pintar" el servidor del seu edifici).

  Això seria correcte?

  Gràcies

  Joan Padró
 • Hola Joan,

  Hauries d'afegir les Mac address a dins del fitxer de configuració del LTSP per tal que cada màquina tingui una IP i un servidor assignat. Tens feina, lo més fàcil seria aïllar les dues xarxes amb switchos diferents.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.