Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Tancament de client  Final

 • En alguns ordinadors clients, en tancar-los, es queda com bloquejat, amb la pantalla negra i el logo de linkat. Al final hem de donar al botó de l'ordinador uns segons per que s'aturi.

  De que pot ser això? i com es pot solucionar?

  gràcies
 • Hola,

  A vegades alguns ordinadors no aconsegueixen apagar-se del tot i cal pressionar el botó uns segons per aturar-lo. És relativament normal i seguramnet és pel tipus de maquinari i encara que l'ordinador està preparat per aturar-se, li falta aquest últim pas.

  Quan s'estigui aturant l'ordinador pressiona el botò ESC per veure el darrer missatge que surt per pantalla.

  Actualitza el sistema per veure si alguna revisió del kernel ho arregla.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola, si són ordinadors que tenen 2 targes de xarxa, 1 ethernet (per cable) i a més a més 1 sense fils (wifi), és possible que estigui intentant aturar la connexió "wifi", tot i que NO estigui configurada, i per això triga.

  Joan Padró
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.