Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

problema wifi  Final

 • Hola, Linkat 3 no reconeix la wifi del portatil ACER ASPIRE 5051 AWXMi, he intentat fer-ho amb l'ndiswrapper però no m'ha funcionat. Si algú em pogués proporcionar els drivers de:
  08:04.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM4318 [AirForce One 54g] 802.11g Wireless LAN Controller (rev 02)
  per a Linkat3, estaria molt agraït.
  Gracies y adéu.

  David Ortiz
 • Hola David,

  Necessites instal·lar el paquet "b43-fwcutter" i després executar aquesta comanda:

  Code

  /usr/sbin/install_bcm43xx_firmware


  Ho he trobat a la Wiki d'Opensuse:
  http://en.opens…k_card#BCM43xx

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Ufff les brodacom, no compreu res pero res que porti brodacom! Jo tenia un portàtil HP amb una brodacom i no va funcionar mai correctament amb linux aquesta penya es nega a donar les especificacions o a alliberar codi per fer uns drivers per linux que funcionin com deu mana. El cas es que jo que estic molt rebentat del cap vaig desmuntar tot el portàtil fins trobar la targeta de WIFI mini-PCI-E la vaig treure i vaig demanar una targeta intel per ebay als xinus que tenen de tot i mes barato barato es una passada, i li vaig cardar al portàtil, i quan poso en marxa el portàtil la BIOS em diu que la targeta WIFI no esta homologada per HP i que no mes puc fer servir les que HP homologa que son les brodacom!! vaig tindre que tornar a desmuntar i posar la brodacom. No compreu HP tampoc que modifiquen BIOS per a que compris els recanvis no mes amb ells i no volen que els xinus es guanyn la vida per ebay son caxo egoistes.
 • Hola,

  Darrerament la comunitat ha avançat força i ara hi ha prou suport per a Broadcom. Ja sabem que hi ha la solució ndiswrapper (que s'ha de fer servir com a darrer recurs) tot i que pel cas de Broadcom, la recepta que proposa en Pablo fa funcionar aquest model de Broadcom o bé pots trobar-te els drivers ja en format rpm a:

  http://download-linkat.xtec.cat/d83/Drivers/Linkat3/Broadcom/BCM4312/


  És cert que temps enrera Broadcom no donava suport a la comunitat però d'un temps ençà el panorama ha canviat força.


  Joan de Gracia
 • Joan, gracies per l'ajuda però no m'ha funcionat, em diu que no hi ha HWINFO, suposo que es perquè la meva Broadcom es BCM4318, i els drivers que em dones son de la BCM4312. Amb l'ndiswrapper al final ho vaig aconseguir, i si no hi ha cap remei mes continuaré utilitzant-lo. Moltes gracies i adéu.

  David Ortiz
 • Hola David,


  Doncs si la teva broadcom és la BCM4318 hauria de funcionar amb la recepta que t'ha donat en Pablo, és a dir, descarregant el firmware:

  /usr/sbin/install_bcm43xx_firmware


  Joan
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.