Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Aplicacions WINE per a tots els usuaris.  Final

 • Volem posar en tots els ordinadors d'una aula concreta algunes aplicacions que corren amb WINE. Com puc fer que les aplicacions que instal·li/vulgui fer córrer amb el WINE estiguin disponibles per tots els usuaris que entrin al sistema? El tema es que quan insta-las una aplicacio totes aquelles dades i configuracions es queden a una carpeta anomenada ".wine" dins del /home de cada usuari i no a una ubicació compartida per tots els usuaris. No m'interessa que estigui al servidor ja que será una aplicació que l'obriran a 15 ordinadors i, encara que desconec el comportament de l'aplicació oberta a 15 ordinadors, em fa pensar que no rutllara. El tema es deixar en una carpeta local de l'ordinador que sigui accessible per tothom totes les dades i configuracions del WINE. Ho he fet, agafant la tots el arxius de la carpeta .wine i posant a /wine, canvio permisos però no funciona. No dona error, simplement, no obre les aplicacions.

  Enviat des de el meu GNU/Linux.
 • Hola Jordi,

  Des de la Wiki de Wine es diu que actualment no es possible compartir una aplicació amb diferents usuaris i cal instal·lar a cada usuari la aplicació. Tens l'escrit en aquest enllaç:
  http://wiki.win…cece0167919859

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.