Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

Codecs Multimedia  Final

 • Hola.

  En intentar visualitzar aquest video: http://www.blogger.com/video-play.mp4?contentId=49653ea187e62484&type=video%2Fmp4
  em demana la linkat 3 que necessito instal·lar nosé quin codec. Vaig posar tots els que es podia amb l'escript de la pàgina de codecs de la linkat, pero tot i així segur que falta algun. Em podeu donar un cop de mà? Gràcies

  Edito: He descobert que baixant el video el puc reproduir amb el VLC, però com ho faig perquè ho faci directament sense haver de baixar-lo?, no sé com fer la associació d'aquests tipus de fitxer amb l'VLC.

  Salutacions  editat per: mgomila1, 22/Abril/2010 - 19:54
 • Hola,

  Amb l'enllaç que has enviat el que fa es descarregar el vídeo, pots posar l'enllaç a la web per visualitzar-lo online?

  Pot ser el paquet que necessites és el paquet vlc-open-mozillaplugin.
  http://software…=mozillaplugin

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola,

  De fet l'enllaç d'abans és per visualitzar el video on-line, però en fer-ho surt un missatge de la Linkat que em suggereix que instal·li els codecs adients. Si li dic que "si" s'obre la pagina de la linkat amb els enllaços per instal·lar codecs i demés, cosa que he fet més d'una vegada i sembla que no hi ha el codec adient.

  També he posat aquest paquet que m'indiques, però segueix sense obrir-se el vídeo on-line.

  Adjunto una captura:

  http://img210.imageshack.us/i/capturan.png/  editat per: mgomila1, 23/Abril/2010 - 14:24
 • Hola,

  Ja ho he aconseguit! El paquet que he fet servir és un altre, també es diu mozillaplugin, però aquest és del repositori de VLC.

  Afegeix el repositori del VLC si no el tens:
  http://download.videolan.org/pub/vlc/SuSE/11.1

  Fes la instal·lació del paquet vlc-mozillaplugin, et sortirà un missatge de canvi de "venedor" (Vendor change), cal acceptar el canvi i llavors et suprimeix els antic paquet instal·lats i s'instal·larà el nou paquet.

  Cal reiniciar el Firefox i assegurat que l'associació d'arxius és la correcta. Des del menú del Firefox "Edita / Preferències" a "Aplicacions", mira que a "Vídeo MPEG-4" utilitzi "VLC Multimedia Plug-in (en el Firefox)"

  Ara ja t'hauria de funcionar i podràs veure el vídeo on-line des del navegador.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Hola a tothom,

  Nosaltres tenim un problema amb el Shockwave i els nostres infants no poden treballar amb jocs com http://www.edu365.cat/infantil/jocs/pollet.htm. A la pàgina d'Adobe no apareix el plug-in per a Linux...

  Alguna alternativa?
  Gràcies!

  Martí
 • Hola Martí,

  No existeix cap versió del Shockwave per Linux.
  http://linkat.x…pic&topic=2069

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.