Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

So amb el Kdenlive  Final

 • Ara tinc un altre problema amb el kdenlive. El volia executar al servidor de terminals (HP) que ens va arribar aquest any (ja se que molt probablement els terminals no el podran fer servir) i em funciona només a mitges. Sembla que tot va bé, però el so no se sent. Amb la resta de programes (VLC, Audacity,...) el so funciona correctament.

  Alguna idea de com resoldre-ho?

  Narcís Masmartí
 • Hola Narcís,

  no sé que pot estar passant, però pots verificar que tinguis els paquets necessaris per fer funcionar el Kdenlive.

  Afegeix el repositori de Packman i fes la reinstal·lació del kdenlive, mlt i els SDL.

  A veure si es va bé.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • Ja havia provat aquesta solució, i em va funcionar bé. De l'mlt vaig haver d'instal·lar també un parell de llibreries del repositori packman.
  Per cert, amb la Linkat 3 hi venia la versió 0.76 del kdenlive. Ara la que hi ha al packman és la 0.77.
  En alguns ordinadors no havia instal·lat el paquet d'idioma, que amb la linkat3 no hi era i s'ha d'instal·lar del packman. Ara, amb el canvi de versió, no trobo el paquet d'idioma i he hagut de reinstal·lar el kdenlive, el paquet d'idioma i l'mlt.
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.