Benvingudes i benvinguts al portal Linkat

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

FileZilla  Final

 • Hola,

  A l'escola tenim un servidor web Linkat. El meu problema és que amb el programa Filezilla a vegades hi puc accedir i a vegades no. Sabeu que pot passar?

  Enacara tinc un altre problema i és que abans he entrat al servidor web de l'escola (192.168.0.2) i com que la pantalla feia pampallugues he anat al Yast per canviar la configuració. Li he posat que era Philips amb el model 107 E i també he clicat "activa l'accelaració 3D. He confirmat i.... TOT NEGRE.
  Algú em podria dir com puc tornar a la configuració inicial: targeta VESA? Moltes gràcies

  Neus Costa  Editat per: mcosta19, 09/Febrer/2010 - 10:59
 • Hola Neus,

  Problema monitor:

  - Quan estigui engegat l'ordinador, pressiona les tecles Ctrl + Alt + F2, autenticat amb l'usuari "root" i escriu el password.

  - Ara fes anar la comanda "init 3". Potser et canvia la terminal així que torna a fer Ctrl + Alt + F2. Pressiona la tecla "Enter" per poder escriure i fes anar la comanda "sax2"

  - Ara hauria de carregar la configuració de targeta gràfica i vídeo. Configura com vulguis i quan facis clic per desar els canvis et proposa fer un Test. Prova a veure si la configuració és correcte abans de desar del tot per que sinó després no t'arrencarà. Si el test no surt correcte, no desis la configuració, fes proves fins que el test sigui correcte.

  Problema Filezilla:

  Comprova el servidor FTP que estigui actiu i el nom d'usuari i contrasenya.
  També pots utilitzar el programa gFTP per veure que no sigui problema del Filezilla.

  Salut.

  Projecte Linkat
 • 0 usuaris

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 20 minuts.